Herstel fout bij het verzenden van een uitnodiging voor het delen van agenda's in Outlook

 

Outlook is een persoonlijke manager waarmee u verschillende taken kunt uitvoeren, zoals het maken van notities, het opslaan van contacten, het uitwisselen van e-mails en het maken van herinneringen voor gebeurtenissen in het gedeelte Outlook-agenda. Met het Outlook-agendagedeelte kunt u een willekeurig aantal evenementen opslaan en aan aanstaande evenementen en vergaderingen worden herinnerd. Agenda's is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van alle dagelijkse taken en nooit een vergadering of evenement te missen of te vergeten. Outlook-agenda is een geweldige manier om de dagelijkse taken zonder veel gedoe te beheren. Met Outlook kunt u uw agenda ook delen met andere Outlook-accounts, zodat de andere persoon uw agenda kan bekijken en de vrije tijd of een opening voor de vergadering kan bekijken.

U kunt de agenda van uw Outlook-account eenvoudig tijdelijk of permanent delen met andere gebruikers door een uitnodiging voor het delen van agenda's te sturen. Zodra de ontvanger op de link klikt, kan hij uw agenda en details bekijken die zijn opgeslagen in. stappen die hieronder in dit artikel door Outlook Helpdesk worden genoemd en los het probleem onmiddellijk op.

Stappen om fouten op te lossen bij het verzenden van een uitnodiging voor het delen van agenda's in Outlook

  • Vernieuw uw pagina door met de rechtermuisknop op een lege ruimte op de webpagina te klikken en RELOAD te selecteren, en probeer vervolgens de uitnodigingslink opnieuw te verzenden. 
  • Meld u af bij Outlook, werk de webbrowser die u gebruikt bij en meld u vervolgens weer aan en probeer de uitnodigingslink opnieuw te beëindigen.
  • Als het probleem zich blijft voordoen, is de kans groot dat er een conflict was met de beveiligings-principal met toestemming of een ander account dat in het verleden is toegewezen, dus doe dit om het op te lossen: 
    • Ga naar de Active Directory Domain Controller en open vervolgens de ADSI Edit. 
    • Zoek de gebruiker met wie u de agenda probeerde te delen en klik met de rechtermuisknop op zijn naam.
    • Selecteer EIGENSCHAPPEN en selecteer vervolgens de optie ATTRIBUTE EDITOR.
    • Ga nu naar PUBLICDELEGATES en msExchDelegateListLink attributen en verwijder vervolgens de naam van de andere gebruikers die hier aanwezig zijn en stuur de agenda die de link deelt.

 De inloggegevens vergeten om in te loggen op uw Outlook-account? Account Herstellen Outlook door verbinding te maken met het beste team van Outlook-agenten in ons Outlook-klantencentrum. We zullen uw problemen met absolute urgentie behandelen en u voorzien van de meest geschikte manier van handelen tijdens de situatie, dus bel, e-mail of chat met ons ondersteuningsteam voor onmiddellijke assistentie.

Lees ook deze blog: Hoe kan ik de achtergrond wijzigen van een e-mail die via Outlook wordt verzonden?

 

Comments

Popular posts from this blog

Voeg in enkele stappen een handtekening toe aan uw Outlook-e-mail

Stappen om briefpapier en achtergrond toe te passen op één e-mail in uw Outlook

Hoe een Outlook-account op een eenvoudige manier maken en deactiveren?