Hoe de grootte van de Outlook-mailbox direct verkleinen?

Hoe de grootte van de Outlook-mailbox direct verkleinen

U kunt een onbeperkt aantal e-mails verzenden via uw Outlook-account, maar hoe meer e-mails u verzendt en ontvangt, hoe groter uw Outlook-mailbox wordt. Het kan geen kwaad om een grotere mailbox te hebben, maar er zijn bepaalde problemen die u kunt ondervinden met een grote mailbox. Eerst en vooral staat Outlook een bepaalde mailboxgrootte toe die kan worden vergroot met een betaald lidmaatschap. Desalniettemin kunt u problemen hebben zoals het moeilijk vinden van de juiste e-mails, een rommelige e-mailbox en extra tijd die wordt verspild met het openen van Outlook, omdat het meer tijd kan kosten om de grotere mailbox te openen. Daarom wordt aanbevolen om uw mailbox te onderhouden, onbelangrijke e-mails te bekijken en ze te verwijderen wanneer u de mogelijkheid heeft om de omvang van uw Outlook-mailbox te verkleinen. 

Heeft u een vraag met betrekking tot uw Outlook-account? Het Outlook Helpdesk-ondersteuningsteam staat te allen tijde tot uw beschikking om onmiddellijk de meest nauwkeurige oplossingen voor elk probleem te bieden. 

Volg de onderstaande stappen als u de grootte van uw Outlook-mailbox wilt verkleinen met behulp van de Microsoft Outlook-toepassing. 

Stappen om de grootte van de Outlook-mailbox direct te verkleinen

  • Klik op het tabblad BESTANDEN, selecteer de optie TOOLS en klik op MAILBOX CLEANUP.
  • Klik op VIEW MAILBOX SIZE om de grootte van de mailbox te bekijken.
  • Kies nu om ITEMS OUDER DAN TE VINDEN en vermeld een datum vanaf wanneer u alle e-mails wilt verwijderen. Selecteer onderstaande items en verwijder ze.
  • U kunt ook grotere e-mails verwijderen door op de optie VIND GROTER DAN te klikken, een bestandsgrootte in te voeren en e-mails uit de lijst te verwijderen.
  • Zorg ervoor dat u de map Verwijderde items leegmaakt door op MAP VERWIJDERDE ITEMS LEGEN te klikken.
  • Kies de CONFLICTGROOTTE BEKIJKEN en klik vervolgens op CONFLICTEN LEGEN om de taak van uw voorkeur uit te voeren.
  • Bekijk andere opties op het scherm en gebruik ze om onnodige e-mails direct te verwijderen.

Bent u het wachtwoord van uw Outlook-account vergeten? Neem contact op met de meest ervaren en goed opgeleide Outlook agents die u hulp nodig hebben bij Outlook Wachtwoord Achterhalen. Wij helpen u binnen de kortste keren uw Outlook-account terug te krijgen. We helpen onze gewaardeerde klanten ook om Outlook-problemen en foutcodes op te lossen door in een mum van tijd een gemakkelijk te volgen gids te bieden.


Comments

Popular posts from this blog

Voeg in enkele stappen een handtekening toe aan uw Outlook-e-mail

Stappen om briefpapier en achtergrond toe te passen op één e-mail in uw Outlook

Hoe een Outlook-account op een eenvoudige manier maken en deactiveren?