Hoe exporteer ik snel de Outlook-agenda naar Google-agenda?

Hoe exporteer ik snel de Outlook-agenda naar Google-agenda

 Microsoft Outlook biedt verschillende handige tools, waaronder de Microsoft Outlook-agenda is een van de beste en meest nuttige tools waarmee in Outlook geregistreerde gebruikers vergaderingen, evenementen, activiteiten en taken kunnen plannen en plannen door een dagelijkse, maandelijkse of wekelijkse agenda te organiseren en op te slaan. ze op een enkele veilige plaats. Met Outlook-agenda kunt u met een paar klikken het volledige schema voor een maand of een week bekijken. Wat Outlook-agenda interessanter maakt, is het feit dat deze kan worden geëxporteerd naar een apparaat of een andere agenda, zoals een Google-agenda. Het exporteren van een Outlook-agenda naar Google is een zeer eenvoudig proces, u kunt uw wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse agenda snel in de vorm van een momentopname in enkele stappen exporteren.

Zodra je de Outlook-agenda naar Google Agenda exporteert, kun je snel alle details op Google zien, maar als er kansen worden gemaakt op de Outlook-agenda, blijft de Google-agenda nog steeds hetzelfde. In dat geval moet u de Outlook-agenda opnieuw exporteren om de bijgewerkte Outlook-agenda te bekijken. Als je wilt weten hoe je snel je Outlook-agenda naar Google Agenda kunt exporteren, lees dan de onderstaande stappen in dit artikel van Outlook Helpdesk en volg de onderstaande stappen.

Stappen om de Outlook-agenda snel naar de Google-agenda te exporteren 

  1. Open uw Microsoft Outlook-account in de Outlook-app voor een computer door in te loggen. 
  2. Klik nu op de KALENDER-kop onder in de Outlook-app en selecteer de kalender die u wilt exporteren.
  3. Ga naar het bovenste navigatiepaneel en klik op de FILE-optie op het scherm.
  4. Selecteer vervolgens de optie KALENDER OPSLAAN in het secundaire menu en voer een naam in voor de kalender die u gaat opslaan in het vak FILE NAME.
  5.  U ziet nu een overzicht met kalendernaam, datumbereik en detailniveau. Om de samenvattingsinformatie te wijzigen, klikt u op de kop MEER OPTIES, klikt u op de PIJL DATUMBEREIK en selecteert u de hoeveelheid agendagegevens die u in het iCalendar-bestand wilt opnemen.
  6. Optioneel kunt u voor een aangepast datumbereik ook specificeren welke datums u in de kalender wilt opnemen. 
  7. Als u een groot gegevensbereik voor uw iCalendar hebt gekozen, zal het nogal wat tijd kosten voordat Outlook uw agenda heeft gegenereerd, dus wacht een paar minuten op het genereringsproces.
  8. Klik vervolgens op de DETAIL-PIJL en kies vervolgens de hoeveelheid details die u wilt weergeven in de Outlook-agenda.
  9. Zorg ervoor dat u het agendabestand opslaat in het ics-formaat en klik vervolgens op de knop OK gevolgd door de knop OPSLAAN.
  10. Als je een bericht ziet waarin je wordt gevraagd het opslaan van het iCalendar-bestand te annuleren, ga dan terug en controleer of je agenda niet leeg is, en sla het bestand vervolgens opnieuw op.
  11. Om de agenda nu naar een Google-account te importeren, selecteert u eenvoudig de koptekst IMPORT / EXPORT in de instellingen en selecteert u uw iCalendar op het apparaat.

Neem contact met ons op via ons Outlook-helpcentrum voor hulp met betrekking tot problemen met uw Outlook-account of app. We bieden allerlei diensten voor Outlook-account, als u hulp wilt met Outlook Wachtwoord Herstellen of gewoon hulp nodig heeft bij het oplossen van een Outlook-foutcode, bel, e-mail of chat nu met onze Outlook-vertegenwoordigers.

Lees ook deze blog: Hoe wijs je snel een taak toe met je Outlook-applicatie?

 

Comments

Popular posts from this blog

Voeg in enkele stappen een handtekening toe aan uw Outlook-e-mail

Stappen om briefpapier en achtergrond toe te passen op één e-mail in uw Outlook

Hoe een Outlook-account op een eenvoudige manier maken en deactiveren?