Voeg in enkele stappen een handtekening toe aan uw Outlook-e-mail

Probeer je een handtekening toe te voegen aan je Outlook-mail? Maar als u dit niet kunt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Omdat in deze blog Outlook Klantenservice u in zeer eenvoudige stappen gaat begeleiden hoe u de handtekening kunt toevoegen, hoeft u de blog alleen goed te lezen, zodat u geen rommel krijgt. Laten we zonder een andere keer te verspillen naar de stappen gaan.

De stappen voor het toevoegen van de handtekening in uw Outlook-mail worden hieronder vermeld. U kunt ons bereiken als u problemen ondervindt terwijl u de stappen volgt. De stappen;

·         Allereerst moet u een nieuw bericht in uw e-mail openen.
·         Vervolgens moet u naar het berichtenmenu gaan. Dan moet u de handtekeningoptie kiezen.
·         Daar moet u de bewerkingsoptie selecteren en vervolgens nieuw kiezen.
·         U wordt verondersteld een naam te schrijven die alleen een handtekening is. En dit alles wordt gedaan in het vak Nieuwe handtekening.
·         U kunt uw handtekening ook bewerken onder de optie handtekening wijzigen.
·         Nu wordt u verondersteld om naar Standaardhandtekening kiezen te gaan en dan wordt u voorgesteld om de optie te kiezen op basis van uw behoeften of wensen.
·         Sla ten slotte de nieuwe op door op OK te klikken en ga vervolgens terug naar uw respectieve handtekening.
·         U hebt dus met succes uw handtekening toegevoegd; u kunt ook elk logo of afbeelding toevoegen aan uw handtekening door naar het bewerkingsmenu te gaan. Breng de wijzigingen aan en daarmee bent u klaar.

We hopen dat je je handtekening hebt toegevoegd aan je account. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken en een kijkje nemen in praktische blogs waarin u veel van dergelijke gerelateerde blogs kunt krijgen, waaronder de blog over Outlook Wachtwoord Vergeten. Dus waar wacht je op? U hoeft ons alleen maar onmiddellijk te bereiken en uw problemen snel op te lossen, zelfs zonder vanuit uw luie stoel te gaan.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe een Outlook-account op een eenvoudige manier maken en deactiveren?

Hoe u synchronisatieproblemen met een Outlook-account op uw mobiel kunt oplossen?